Lifepak CR2 defibrillaattori WIFI -yhteydellä

Merplast deffat-036

1749,00 (alv 0%)

Tutkitusti markkinoiden helppokäyttöisin. Sydäniskuri pystyy tekemään rytmianalyysin elvytyksen aikana. Puoliautomaattisessa versiossa on iskupainike.

Merplast deffat-036Merplast deffat-008Lifepak CR2 puoliautomaattinen defibrillaattori USB -yhteydelläMerplast_deffat-044_77c36df5-d48e-463e-b097-84b5bbe25a6d_110x110@2x
Tuotetunnus (SKU): 301592 Osasto:
Äkillinen sydämenpysähdys voi tapahtua kenelle tahansa – missä tahansa. Sydänpysähdyksen sattuessa on tärkeää osata toimia oikein, hälyttää ammattiapua, aloittaa elvytys ja käyttää sydäniskuria.Sydänpysähdyspotilaan hoitoketjun ensimmäinen lenkki on usein maallikko.

Physio-Control Lifepak CR 2 puoliautomaattinen defibrillaattori

Lifepak CR 2 on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi ja useat sen yksityiskohdat tekevät elvytystilanteesta vaivattomamman. Kaksikielisyyden, napakoiden ja selkeiden ohjeiden vuoksi maallikko pystyy antamaan elvytystilanteessa parasta mahdollista hoitoa nopeasti. Nopea reagointi ja auttamisrohkeus parantavat elvytystilanteessa hoitoennustetta ja voivat pelastaa ihmishengen.

Lifepak CR2 lisää iskujen tehoa asteittain, mikäli defibrilloitava rytmi havaitaan. Jokainen meistä on eri painoinen ja kehomme vastus on erilainen — sydämemme rytmin palauttamiseksi tarvitsemme siis yksilöllisen määrän energiaa. Lifepak CR 2 pystyy antamaan jopa 360 joulen iskuja ja tarvittaessa latautumisaika on 0 sekuntia ensimmäiseen iskuun. Eli sydäniskuri on heti käyttövalmis antamaan iskun tilanteen niin vaatiessa. Auttamisrohkeutta lisää se, että iskujen tehon päättämiseen ei vaadita käyttäjältä päätöksiä. Puoliautomaattinen versio tuo turvaa kun auttajia on useita: sydäniskurin käyttäjä voi varoittaa muita auttajia, ennen iskupainikkeen painamista. Vertailututkimuksessa Lifepak CR2 antoi parhaan palautteen elvyttäjälle elvytystapahtumassa ja mahdollisti vertailun parhaan elvytystuloksen.

Sydäniskuri tulee sijoittaa esteettömälle ja näkyvälle paikalle. On tärkeää, että sydäniskuri on merkitty kansainvälisellä opastekilvellä. Sijoituspaikkana toimii parhaiten seinä ja laitteen säilytykseen tarkoitettu teline tai kaappi. Säilytysratkaisu tulee valita sijoituspaikan mukaisesti, ulkotiloissa kaapin tulee olla lämmitettävä. Sydäniskurin sijainti on hyvä ilmoittaa defibrillaattorirekisteriin: www.defi.fi. Defibrillaattorirekisteri on kaikille avoin tietokanta sydäniskureiden määrästä ja sijainnista Suomessa.

Lifepak CR2 defibrillaattori on yksinkertainen ja riskitön käyttää

 • Laite käynnistyy automaattisesti, kun kansi avataan.
 • Lifepak neuvoo käyttäjää askel askeleelta koko elvytysprosessin läpi käyttäen selkeää ääniohjausta sekä napakoita ohjeita. ClearVoiceTM tekniikka säätää sydäniskurin äänenvoimakkuutta taustamelun mukaan, jotta opastus kuuluu hyvin.
 • Wifi versio on kaksikielinen, jolloin kieli on vaihdettavissa napin painalluksella.
 • Laite pystyy tekemään rytmianalyysin elvytyksen aikana parantaen merkittävästi elvytyksen laatua. Iskuenergia kasvaa jopa 360 jouleen saakka kehon vastuksen mukaan. Sydäniskuri tunnistaa iskun tarpeen itsenäisesti ja on heti valmis antamaan iskun. Näin laite minimoi paineluelvytyksen tauot, koska paineluelvytystä ei tarvitse keskeyttää analysoinnin ajaksi.
 • Puoliautomaattisessa versiossa on iskupainike.
 • Laitteen käyttökunto voidaan tarkistaa yhdellä silmäyksellä, sillä laitteessa on monipuoliset itsetestausominaisuudet.
 • Wifin ansiosta laite on kytkettävissä verkkoon, jolloin defibrillaattori ilmoittaa sähköpostilla laitteen käytöstä ja päivitystarpeista.
 • Sama laite ja elektrodit sopivat aikuisen ja lapsen elvytykseen (<8 v / <25 kg).  Lasten toimintatila vaihdetaan nappia painamalla, erillisiä lasten elektrodeja ei tarvita.
 • 8 vuoden valmistajan myöntämä takuu.
 • Edulliset elinkaarikustannukset:
  • Elektrodien säilyvyys 4 vuotta. Kertakäyttöiset elektrodit tulee vaihtaa aina käytön jälkeen tai kun niiden pakkauksessa mainittu viimeinen käyttöpäivä on ylitetty.
  • Akun säilyvyys 4 vuotta. Akun virta riittää 166 iskuun (200 J), 103 iskuun (360 J) tai 800 minuutin käyttöön.
 • Pölyn ja roiskevedenkestävä IP-luokitus 55.
 • CE-merkki on osoitus siitä, että laite täyttää viranomaisten vaatimukset.
 • Tullut markkinoille vuonna 2016.

Pyydä tarjous, vastaamme sinulle nopeasti!

Ota yhteyttä ja kerro meille, mistä tuotteesta haluat tarjouksen. Mainitse mahdolliset muut seikat, jotka meidän tulisi ottaa huomioon tarjousta laatiessamme.

Kerro tässä mistä tuotteesta haluat tarjouksen sekä mahdolliset muut asiat, jotka meidän pitäisi huomioida tarjouksessa.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa tuote

Tuotteet voit tilata myös puhelimitse tai sähköpostilla:
Puh. 010 5251 260
kurssille@suomenensiapukoulutus.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää tarjouspyynnön ensiaputarvikkeista ja sydäniskureista.
Jätä tarjouspyyntö

Verkkokaupan maksutavat

Maksutavat