HeartSine Samaritan PAD 500P puoliautomaattinen defibrillaattori

HeartSine Samaritan PAD 500P

1690,00 (alv 0%)

Teknisesti laadukas. Antaa palautetta elvytyksestä.

HeartSine Samaritan PAD 500PHeartSine Samaritan PAD 500PHeartSine Samaritan PAD 500PHeartSine Samaritan PAD 500P
Tuotetunnus (SKU): HS500P Osasto:
HeartSine Samaritan PAD 500P puoliautomaattinen defibrillaattori on hintalaatusuhteeltaan markkinoiden laadukkain ja teknisesti paras defibrillaattori.

Laitteessa on CPR Advisor-toiminto, joka antaa elvyttäjälle palautetta hänen potilaalle antamansa painelu-puhalluselvytyksen (PPE) tehokkuudesta.

Laite käyttää IKG-mittausarvoja painelun nopeuden ja tehokkuuden analysointiin ja neuvoo tarvittaessa analyysin perusteella elvyttäjää painelemaan voimakkaammin, nopeammin tai hitaammin.

Laite käyttää sekä äänikehotteita että visuaalisia merkkejä painelun laatua koskevan palautteen antamiseen elvyttäjälle.

Laite ohjaa koko elvytystapahtuman Suomen kielellä, rauhallisesti ja selkeästi. HeartSine Samaritan PAD 500P -defibrillaattorilla on 8 vuoden takuun ja laite on täysin huoltovapaa.

Katso tästä laitteen käyttövideo: Samaritan 500P käyttövideo

Puoliautomaattinen defibrillaattori on helppo ja turvallinen käyttää

  • Laite antaa palautetta painelu-puhalluselvytyksen tehokkuudesta ja neuvoo tarvittaessa äänikehottein ja visuaalisesti elvyttäjää painelemaan voimakkaammin, nopeammin tai hitaammin.
  • Defibrillaattori neuvoo käyttäjää askel askeleelta koko elvytysprosessin läpi käyttäen selkeää ääni- ja kuvaohjausta
  • Kahden painikkeen toiminnolla (Päälle/Pois) ja (SHOCK) käyttö on hyvin johdon mukaista ja turvallista
  • Laite on aina käyttövalmis, sillä laitteessa on oma itsetestausjärjestelmä, joka tarkistaa, että laite on toimintakuntoinen
  • Lisäksi elektrodit (ns. liimalätkät) ja akku ovat samassa kasetissa, jonka vaihtaminen / asentaminen on erittäin yksinkertaista ja se tehdään vain joka neljäsvuosi tai käytön jälkeen, Akun vaihdon voi tehdä helposti myös itse.

Laite on kompakti ja kestävä

  • Defibrillaattori on kevyt (1,1 kg) ja kätevä, kantolaukku sisältyy hintaan!
  • Kestävä ulkokuori, joka suojaa laitetta pölyltä ja kosteudelta
  • 8 vuoden takuu ja laite on huoltovapaa

Sydänpysähdyksessä aika on kriittinen tekijä. Defibrillointi tulisi suorittaa välittömästi tai viimeistään 3-5 minuutin kuluessa elottomuuden alkamisesta, joka ei onnistu ilman defibrillaattoria, joka on helposti ja nopeasti käytettävissä.

HeartSine Samaritan PAD 500P -puoliautomaattinen defibrillaattori kuuluu työpaikallesi, kotiin, mökille ja lähelle apua tarvitsevaa ihmistä.

Pyydä tarjous, vastaamme sinulle nopeasti!

Ota yhteyttä ja kerro meille, mistä tuotteesta haluat tarjouksen. Mainitse mahdolliset muut seikat, jotka meidän tulisi ottaa huomioon tarjousta laatiessamme.

Kerro tässä mistä tuotteesta haluat tarjouksen sekä mahdolliset muut asiat, jotka meidän pitäisi huomioida tarjouksessa.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa tuote

Tuotteet voit tilata myös puhelimitse tai sähköpostilla:
Puh. 010 5251 260
kurssille@suomenensiapukoulutus.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää tarjouspyynnön ensiaputarvikkeista ja sydäniskureista.
Jätä tarjouspyyntö

Verkkokaupan maksutavat

Maksutavat