Suomen Ensiapukoulutus Oy

Suomen Ensiapukoulutus Oy on Suomen suurin valtakunnallisesti ensiapukursseja järjestävä yhteistyökumppani. Olemme osa Prestoa (Presto Oy). Järjestämme ensiapukursseja yritysten, yhteisöjen ja yksityisten tarpeisiin. Asiakkaamme voivat tilata ryhmäkursseja työpaikoille tai osallistua avoimille kursseillemme. Olemme myös merkittävä työsuojelu- ja työturvallisuuskouluttaja, järjestämme koulutuksia useissa eri kaupungeissa avoimina yleisökursseina ja asiakaskohtaisesti räätälöityinä koulutuksina asiakasyrityksissä.

Koulutuksista vastaavat päätoimisesti ensihoitotyötä tekevät, hoitotasolla työskentelevät alan ammattilaiset. Kouluttajamme ovat SPR:n hyväksymiä Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Meillä varmistut, että kouluttajilla on käytännönläheinen opetustekniikka ja kokemusta hätätilapotilaan kohtaamisesta. Tärkeintä kursseillamme on käytännönläheisyys ja harjoittelu. Työsuojelukouluttajamme ovat kokeneita työsuojelun ja työturvallisuuden ammattilaisia, joilla on vankka kokemus niin teollisuudesta, palvelualoilta kuin myös toimisto- ja asiantuntijatyöstä.

Meille tärkeintä on että asiakkaamme saavat korkealaatuista koulutusta haluttuna ajankohtana, nopeallakin varoitusajalla. Toimimme koko Suomen alueella ja kouluttaja verkostomme kattaa koko Suomen.

Suomen Ensiapukoulutus on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa avoimesti ja eettisesti kestävällä tavalla. Haluamme seurata eettisten periaatteidemme toteutumista systemaattisesti sekä läpinäkyvästi jokapäiväisessä toiminnassamme. Lue lisää väärinkäytösten ilmoituskanavasta>>

Suomen Ensiapukoulutus Oy on Suomen suurin ja luotettavin virallisia SPR:n koulutuspohjaisia ensiapukursseja ja koulutuksia järjestävä yritys Suomessa. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia ja virallisia SPR:n ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutuksen käyneitä kouluttajia. Olemme myös merkittävä työsuojelu- ja työturvallisuuskouluttaja, järjestämme työsuojelukoulutuksia eri kaupungeissa avoimina yleisökursseina ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia asiakasyrityksissämme.

 • Viralliset SPR:n koulutuspohjaiset ensiapukurssit
 • Työsuojelu- ja työturvallisuuskoulutukset
 • Kouluttajillamme on ETK-pätevyys
 • Kurssimme ovat kela-korvauskelpoisia
 • Toimimme valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa
 • Kaikki kurssitilaukset yhdestä numerosta valtakunnallisen kurssivaraamon kautta kaikkialle Suomeen helposti ja luotettavasti saman yhteyshenkilön kautta.
 • Kouluttajamme ovat ensihoitotyön ammattilaisia joilla on pitkä kouluttajakokemus
 • Koulutusmateriaalimme ja harjoitusvälineemme ovat ehdotonta huippuluokkaa
 • Tärkeintä kursseillamme on käytännönläheisyys ja harjoittelu
 • Muistutamme sinua automaattisesti kun kurssitodistuksesi alkaa vanhentua

Asiakkainamme ovat mm. yritykset, yhteisöt, kaupungit, kunnat sekä yksityiset henkilöt koko Suomen alueella. Palaute koulutuksistamme on ollut poikkeuksetta positiivista.

Hintalaatusuhteeltaan markkinoiden paras defibrillaattori. Katso lisää verkkokaupasta.

Järjestämme myös direktiivin mukaisia ammattikuljettajien pätevyyskoulutuksia. Lue lisää Ammattikuljettajan ensiapukurssista.

Työnantajalla on työturvallisuuslain perusteella velvollisuus huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla. Kela korvaa työnantajalle/yrittäjälle sairausvakuutuslain perusteella ensiapuvalmiuden ylläpidosta aiheutuneet tarpeelliset ja kohtuulliset kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat mm. työnantajan palveluksessa oleville työntekijöille järjestetyn ensiapukoulutuksen kustannukset.

 • Edellytyksenä, että organisaatiolla on työterveyshuolto järjestettynä
 • Todetut tarpeet on kirjattu toimintasuunnitelmaan
 • Ensiapukouluttajalla tulee olla ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus (ETK)
 • Korvaus on enimmillään 60 %, kuitenkin vuotuisen enimmäismäärän puitteissa ja KELAN tekemän päätöksen mukaan.
 • Työnantajat hakevat korvausta 6 kk:n kuluessa tilikauden päättymisestä
 • Yrittäjät hakevat korvauksen 6 kk:n kuluessa laskun maksusta

Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kouluttajilla on ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus, ETK. Ensiapukurssimme täyttävät kelan vaatimukset.

Lisää tietoa korvausten hakemiseen voit kysyä kelalta.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Valtakunnallinen kurssivaraamo:
puh. 010 5251 260 
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää