Trukkikorttikoulutus

LUOKKAHUONEKOULUTUS | WEBINAARIKOULUTUS

Lainsäädäntö velvoittaa työantajan antamaan kirjallista lupaa trukin käyttöön ja ajamiseen.  Kirjallisen luvan edellytyksenä on, että työantaja on varmistanut trukin kuljettajan riittävät taidot ja kyvyt trukin turvalliseen hyödyntämiseen.  Tämän trukkikorttikoulutuksen hyväksytty suorittaminen soveltuu lainvelvoittamaksi perehdytyksesi trukin käyttöön ja ajamiseen. Trukkikorttikoulutus antaa valmiudet trukin oikeaoppiseen ja turvallisuusvalveutuneeseen työskentelyyn. Tavoitteena on kehittää myös Trukin hyödyntämisen ja ajamisentaitoja. Osallistujan tulee läpäistä koe, jonka hyväksytystä suorittamisesta myönnetään trukkikortti.

Koulutuksen hinta 109,00 € + alv /osallistuja. Avoimen koulutuksen hintaan sisältyy trukkikortti, joka on voimassa viisi (5) vuotta.  Koulutuksen jälkeen saatava sähköinen tai paperinen todistus ei korvaa trukkikorttia. Osallistuja saa kortin tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen 2–4 viikon päästä koulutuspäivästä. Mikäli voimassa oleva kortti katoaa, uuden saa tilattua asiakaspalvelustamme hintaan 15 € + alv.

Trukin kuljettajakoulutuksesta voidaan myöntää yksi kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä Traficomin rekisteriin. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme viranomaiskulun 11 € (alv 0 %) sekä käsittelykulun 4 € (+ alv 24 %).  Ammattipätevyysmerkintä on voimassa viisi (5) vuotta.

Katso alta lähi viikkojen tarjonta

Luokkahuonetoteutukset (klikkaa päivämäärää)
Webinaaritoteutukset  (klikkaa päivämäärää)

Saat ohjeet Trukkikorttikoulutukseen osallistumiseen kurssivahvistuksen yhteydessä. Sinulla tulee olla  tietokoneessasi toimiva kamera ja joku seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, uusin Firefox- tai Chrome-selain. Huomioithan, että saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö.

Trukkikorttikoulutuksen sisältö

  • Työturvallisuuslaki, työsuojelu ja trukin kuljettajan vastuut
  • Trukkityypit ja niiden käyttötarkoitukset
  • Trukilla ajaminen (ei sisällä ajoharjoittelua)
  • Trukilla työskentely, pinoaminen ja purku
  • Trukin rekisteröinti ja vakuutukset
  • Riskit ja niiden arviointi
  • Onnettomuustilanteissa toimiminen

Trukkikorttikoulutus ei sisällä ajoharjoittelua vaan se koostuu käytännönläheisestä ja osallistujaryhmän mukaan kohdennetusta teoriaopetuksesta, jota tuetaan keskusteluilla, ryhmätyöskentelyllä ja oppimisharjoituksilla. Hyväksytystä suorituksesta myönnetään Trukkikortti voimaan viideksi (5) vuodeksi. Mikäli voimassa oleva kortti katoaa, uuden kortin saa tilattua asiakaspalvekustamme hintaan 15 € + alv.

Kohderyhmä: Trukin kuljettajan koulutuksista on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Trukkikortti on suunniteltu kaikille työssään trukkia käyttäville.

Kesto: 1 päivä (7 tuntia)

Ilmoittaudu kurssille:

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kurssin ajankohta, johon haluat osallistua, kaupunki, jossa kurssi järjestetään, osallistujien nimet, ilmoittajan yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostin välityksellä.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Kurssivaraamo (valtakunnallinen)
puh. 010 5251 260
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää