Avoimet ensiapukurssit

LUOKKAHUONEKOULUTUS

Avoimet SPR:n koulutusohjelman mukaiset ensiapukurssit luokkahuonekoulutuksena eri kaupungeissa ympäri Suomen. Kaikista SPR Hätäensiapukurssi 8 t® ja SPR Ensiapukurssi EA 1® on myös mahdollisuus saada kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä (Trafi).

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® kursseilla voit jatkaa yhden kerran EA 1® tai EA 2® -kortin voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Tämä edellyttää voimassa olevaa EA1® tai EA2® korttia, jotta voit saada korttiin jatkoaikaa.

Ensiapukursseja on mahdollista suorittaa myös omaan tahtiin kokonaan verkkokurssina, osta kurssi tästä: Hätäensiapukurssi 4h  tai Ensiavun peruskurssi.

Jos haluat tilata ensiapukouluttajan työpaikallesi, katso tiedot tästä: Tilaa kouluttaja työpaikallesi tai ota yhteyttä puh. 010 5251260

Avoimet ensiapukurssit eri kaupungeissa

Klikkaa kurssia nähdäksesi tarkemmat tiedot.

Ensiapukurssit webinaarina

WEBINAARIKOULUTUS

Voit suorittaa SPR Hätäensiapukurssi 4 t®, SPR Hätäensiapukurssi 8 t®, SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Ensiapukurssi EA 2® myös webinaarina. Kurssit ovat Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelman mukaisia koulutuksia. Koulutuksen suoritettuasi saat ensiapukortin voimaan 3 vuodeksi, pääsyn MyCertificate palveluun sekä kortin postitse kotiosoitteeseesi.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® kursseilla voit jatkaa yhden kerran EA 1® tai EA 2® -kortin voimassaoloaikaa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Tämä edellyttää voimassa olevaa EA 1® tai EA 2® korttia, jotta voit saada korttiin jatkoaikaa.

Koulutus toteutetaan Microsoft Teamsilla. Saat ohjeet kurssille osallistumiseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Löydät lähikoulutuksena toteutettavat ensiapukoulutukset täältä.

Aikataulut

Klikkaa päivämäärää nähdäksesi tarkemmat tiedot.