päivitetty 1.7.2024

Ilmoittautumisen sitovuus lähi- ja webinaarikoulutuksissa

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua kustannuksitta kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme 50 % varatun koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä, veloitamme koko maksun. Tehdyn tilauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Sitovan koulutusilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Koulutuksen peruuntuminen

Koulutuksen peruuntuessa Suomen Ensiapukoulutus tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Suomen Ensiapukoulutus Oy pidättää oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujamäärä kurssilla jää liian vähäiseksi tai kouluttaja sairastuu.

Ilmoittautumisen siirtäminen tulevaan koulutukseen

Ilmoittautumisen siirtäminen on mahdollista myös silloin, kun koulutuksen alkuun on alle kaksi viikkoa eikä koulutustapahtuma ole vielä alkanut. Ilmoittautumisen voi siirtää korkeintaan kerran ja maksimissaan kuuden kuukauden päähän alkuperäisestä koulutusajankohdasta. Koulutus laskutetaan alkuperäisen koulutusajankohdan mukaisesti.

Verkkokoulutukseen ilmoittautuminen, osallistuminen ja peruutusehto

Verkkokoulutuksen tilaamalla ostaja sitoutuu maksamaan koulutuspalvelun kokonaisuudessaan ilman peruutusoikeutta. Verkkokoulutuspalvelutuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (käyttäjätunnus on lähetetty asiakkaalle). Peruutusoikeutta ei myöskään ole yhdistelmäkoulutuksilla, joiden osana Suomen Ensiapukoulutus Oy tarjoaa verkkokoulutuspalvelutuotteita, edellä mainittuun ehtoon viitaten.

Verkkokoulutuksen suorittaja vakuuttaa, että koulutukseen on syötetty hänen omat henkilötietonsa virheettöminä ja että hän suorittaa koulutuksen sekä mahdolliset siihen liittyvät tehtävät ja kokeet kokonaisuudessaan itsenäisesti sekä annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli koulutuksen suorittaminen edellyttää vahvaa tunnistamista, tulee tunnistettavan olla kyseisen verkkokoulutuksen suorittaja. Verkkokoulutuksen suorittaminen toisen henkilön puolesta tai yhdessä toisen henkilön kanssa on ehdottomasti kiellettyä.

Suomen Ensiapukoulutus Oy:llä on tekijänoikeus ja tai ehdollinen käyttöoikeus kaikkeen verkkokoulutuksensa sisältöön, mitä ei ole erikseen lähdeviittauksella merkitty. Koulutusmateriaalin kopioiminen, kuvaaminen, julkaisu tai käyttäminen muutoin kuin verkkokoulutuksen suorittamiseen on ehdottomasti kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Maksutavat yrityksille

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 10 päivää. Laskua maksaessa tulee aina käyttää laskun mukaista viitettä.

Laskutuslisä määräytyy maksutavan mukaan. Veloitukseton maksuvaihtoehto on verkkomaksu (verkkopankit, luottokortit, luottolaskut). Laskutuslisä on 11,00 euroa, kun maksutapana on paperilasku, sähköpostilaskuissa laskutuslisä on 11,00 euroa ja 9,90 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun lasku on maksettu.

Maksutavat yksityishenkilöille

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomen Ensiapukoulutuksen verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti lähetämme maksulinkin sähköpostiin, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli osallistuminen perutaan toimitusehtojen mukaisesti, maksu palautetaan. Emme laskuta yksityishenkilöitä suoraan.

Alennuskoodi

Mahdollinen alennuskoodi tulee syöttää koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kenttään Suomen Ensiapukoulutuksen ilmoittautumislomakkeella. Alennuskoodi on käytössä vain alkuperäiseen tilaukseen. Alennuskoodi ei ole voimassa, mikäli koulutuksen osallistuja siirretään alkuperäisen tilauksen mukaisesta koulutuksesta toiseen koulutukseen. Alennuskoodin voimassaolo ilmoitetaan sen luovutuksen yhteydessä tilaajalle. Yritys- tai henkilökohtaista alennuskoodia ei saa luovuttaa luovutusehtojen tai palvelusopimuksen vastaiseen käyttöön.

Kuljettajan ammattipätevyysmerkintä

Osasta koulutuksia voi saada kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän, joka ilmoitetaan Traficomille. Suoritusmerkintä voidaan tilata koulutuksen tilauksen yhteydessä tai ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen osallistuva henkilö voi myös tilata merkinnän koulutuksen yhteydessä.

Kaikissa tapauksissa merkinnästä aiheutuva viranomaiskulu ja palvelumaksu laskutetaan tilaajalta, eikä merkinnästä toimiteta erillistä tilausvahvistusta. Merkinnän tilaus on sitova eikä sitä voida perua. Merkintää ei voi tilata koulutuksen päättymisen jälkeen.

Koulutuksen kortti

Toimitamme kortin koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. Suomen Ensiapukoulutus Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Tarvittaessa tilaamme uuden kortin hintaan 15 euroa per tilattu kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Seuraavista koulutusaiheista voit tilata kortin myös suoraan verkosta katto-organisaatioiden kautta. Korttien tilaaminen suoraan verkosta nopeuttaa kortin toimittamista merkittävästi.

Ensiapukortit: Punainen Risti Ensiapu Oy

Työturvallisuuskortit: Työturvallisuuskeskus TTK

Tulityökortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK

Koulutuskoodit

Koulutuskoodit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Vanhentuneita koodeja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää. Koulutuskoodilla voi myös varata paikan koulutukseen joka järjestetään koulutuskoodin voimassaoloajan jälkeen.

Koodin käyttämisen jälkeen laskutetaan mahdollinen korttimaksu ja muut mahdolliset lisäpalvelut kuten ammattipätevyyden rekisteröimis- ja käsittelykulut.

Markkinointiviestintä

Lähetämme osallistujille ja yhteyshenkilöille markkinointiviestejä. Henkilöllä on mahdollisuus kieltäytyä markkinointiviestien vastaanottamisesta jokaisen viestin yhteydessä. Kurssille ilmoittautuessaan tai verkkokauppa tilauksen tehtyään asiakas hyväksyy, että ilmoittautumiseen tai tilaukseen liittyviä asiakkaan henkilötietoja käsitellään henkilötietosuojalain sallimissa rajoissa asiakassuhteen hoitamisen mahdollistamiseksi.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Valtakunnallinen kurssivaraamo:
puh. 010 5251 260 
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää