Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus webinaarina

WEBINAARIKOULUTUS

Nyt voit suorittaa sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen verkon yli webinaarina. Saat ohjeet kurssille osallistumiseen kurssivahvistuksen yhteydessä. Sinulla tulee olla  tietokoneessasi toimiva kamera ja mikrofoni sekä joku seuraavista internet selaimista: Microsoft Edge tai uusin versio Firefox tai Chrome selaimesta.

Hinta 329 € + alv 24% /osallistuja

  • Kun osallistut koulutukseen varmistathan, että sinulla on tietokoneessa toimiva kamera sekä mikrofoni. Nämä ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksenä.
  • Saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö. Jokaisella suorittajan on siis liityttävä koulutukseen omalla laitteellaan ja ilmoittauduttava erikseen.
  • Koulutukseen kuuluva koe järjestetään sähköisellä tenttijärjestelmällä koulutuspäivän päätteeksi.
  • Hyväksytyn tentin jälkeen osallistujalle postitetaan pdf-todistus sähköpostiin. Lisäksi voi tilata muovisen kortin hintaan 10€ + alv 24%

Valitse itsellesi sopivin tapa kouluttautua!

Aikataulut

Klikkaa kurssia nähdäksesi tarkemmat tiedot.

Ryhmäkurssin hinta ja kesto:

Kesto: 8 oppituntia (á 45 min)
Hinta: 1690 € + alv/ryhmä (max. 30 henkilöä)
Lisäksi veloitamme kortti- ja materiaalikulua 100€/osallistuja.
Lataa ryhmäkurssiesite tästä: Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus

Tilaa tai tiedustele: Puh. 010 5251260, tai kurssille@suomenensiapukoulutus.fi. 

Sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002 sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Koulutuksen alussa kerrataan kuolemaan johtaneet sähkötapaturmat, sähköiskujen, valokaarien ja sähkö- ja magneettikenttien aiheuttamat vaarat. Samoin käydään läpi tärkeimmät sähkötyön tekemiseen liittyvät määräykset, ohjeet, työn organisointi ja henkilöiden vastuut.
Päivän aikana kerrataan turvalliset työskentelytavat erilaisissa sähkö- ja käyttötöissä sekä sulakkeiden vaihdossa. Samoin henkilökohtaisten jännitetyö- ja suojavälineiden käyttöä painotetaan.

Kaikki kurssitilaukset voit tehdä yhdestä numerosta valtakunnallisen kurssivaraamon kautta kaikkialle Suomeen helposti saman yhteyshenkilön kautta.

Voit tehdä kurssitilauksen myös sähköpostilla

  • Ilmoita minkä kurssin haluat tilata
  • Päivämäärä milloin haluat, että kurssi järjestetään
  • Kurssin aloitus ja lopetus ajankohdat
  • Kurssipaikka, osoite sekä yhteyshenkilön puhelinnumero
  • Tilaajan yhteystiedot sekä laskutusosoite

Paluuviestinä saat vahvistuksen kurssitilauksesta josta voit tarkistaa tilauksen tiedot. Kouluttajamme soittaa tilaajan yhteyshenkilölle lähempänä kurssipäivää käytännön asioihin liittyen.

Peruutusehdot:

Tilaus on sitova. Tilauksen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutuksesta ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Kurssipäivän voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee sopia Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Valtakunnallinen kurssivaraamo:
puh. 010 5251 260 
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää