Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus verkkokurssi

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus perehdyttää opiskelijansa sähkön vaaroihin, sähköön liittyvien riskien hallintaan, turvallisuuskäytäntöihin ja -toimenpiteisiin sähkön parissa työskenteltäessä. Koulutus pohjautuu SFS 6002 sähkötyöturvallisuusstandardiin.

Koulutus suoritetaan itsenäisesti verkossa. Halutessaan sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen voi suorittaa myös osissa. Koulutuksen suorittaminen ei vaadi asennuksia, tarvitset vain internet-yhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimivat kaiuttimet. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja pääset aina jatkamaan opiskelua siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit, kun käytät suoritukseen samaa laitetta. Verkkokoulutuksen suorittamista varten tietokoneessasi tulee olla viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Verkkokurssin hinta on 149 € + alv 24% /osallistuja (sisältää pdf-todistuksen), lisäksi voit halutessasi tilata muovisen kortin hintaan 10€ + alv 24%.

Koulutuksen käyttöaika on 12 kk ostopäivästä.

Tilaa verkkokurssi alta:

 

Valitse itsellesi sopivin tapa kouluttautua!

  • Jos haluat tilata sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen verkkokurssina isommalle ryhmälle, ota yhteyttä kurssille@suomenensiapukoulutus.fi tai puh. 010 5251260.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Valtakunnallinen Kurssivaraamo:
puh. 010 5251 260 
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

 

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää