Putoamissuojauksen peruskoulutus

TILAUSKOULUTUS, pyydä tarjous!

Putoamissuojainkoulutukset tukevat korkealla tehtävää työtä koskevan työlainsäädännön vaatimusten täyttymistä. Toteutus opettaa arkipäiväisin esimerkein turvaratkaisuista ja niiden asentamisesta. Vaaranpaikkoihin tutustutaan sattuneiden vahinkojen kautta ja opitaan näin ennakoimaan riskejä. Koulutuksessa syvennytään henkilökohtaisen putoamissuojauksen teoriaan ja sen käytäntöön soveltamiseen. Koulutuksessa käsitellään myös kiinteitä putoamissuojia, vaara-alueiden rajaamista sekä putoamisen ehkäisyä. Lisäksi peruskoulutuksessa tutustutaan erilaisiin putoamissuojainvaihtoehtoihin ja niiden tilanteenmukaiseen käyttöön. Saat myös oppia, miten tarkastaa putoamissuojaimet ja tunnistaa niiden hylkäämisperusteet.

Kaikki putoamissuojauksen peruskoulutuksen kouluttajamme ovat suorittaneet minimissään putoamissuojain tarkastajan pätevyyskoulutuksen. Lisäksi kouluttajillamme on rautainen  kokemus työturvallisuusasioista useammalta vuodelta.

Koulutuksen hinta, pyydä tarjous puhelimitse 010 5251 260 tai sähköpostilla kurssille@suomenensiapukoulutus.fi

Ramirent Logo Alternative Office 200x68Koulutus ei tuota pätevyyttä. Taitoja on hyvä kerrata vähintään muutaman vuoden välein. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Ramirentin kanssa.

Suosittelemme, että jokainen osallistuja ottaa koulutukseen omat henkilökohtaiset putoamissuojaimet mukaan, mikäli sellaiset on käytössä.

 

Etsitkö Korkealla paikalla työskentelyn koulutusta (8 h) ? Klikkaa tästä.

Putoamissuojauksen peruskoulutus sisältö

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Ramirentin kanssa. Koulutukseen suositellaan otettavaksi mukaan omat putoamissuojaus välineet!

 • Putoamissuojainten tarve ja käyttö
 • Putoamissuojauksen lainsäädäntö ja standardit
 • Korkealla työskentely ja työn riskit
 • Kaiteet ja niiden kestävyys
 • Putoamisen estäminen ja aukonsuojat
 • Kulun estäminen putoamisvaaralliselle alueelle
  • vaara-alueiden eristäminen
  • putoavat työkalut ja materiaalit
 • Putoamissuojaimen valinta
  • putoamissuojainten käyttöönotto
  • määräaikaistarkastukset
 • Kiinnittyminen ja ankkuripisteet
 • Pelastautuminen

Kohderyhmä: Putoamissuojauksen parissa työskentelevät suunnittelijat, työnjohto ja työn suorittajat. Toteutus sopii kaikille korkeilla paikoilla työskenteleville, kuten rakennustyömiehille, kattoasentajille, telineasentajille ja lumenpudottajille.

Kesto: 4 tuntia

Pätevyyden voimassaolo:  koulutus ei tuota pätevyyttä, taitoja on silti hyvä ylläpitää ja kerrata kahden vuoden välein.

 

Ilmoittaudu kurssille:

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kurssin ajankohta, johon haluat osallistua, kaupunki, jossa kurssi järjestetään, osallistujien nimet, ilmoittajan yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostin välityksellä.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Valtakunnallinen Kurssivaraamo:
puh. 010 5251 260 
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

 

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Siirry kurssikalenteriin: Koulutushaku

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää