Safedo on nyt
Suomen Ensiapukoulutus


Yhteinen matkamme jatkuu – yhdessä olemme enemmän.
Aiemmin Safedo nimellä tunnettu Suomen johtava sydäniskureiden toimittaja ja ensiapuvalmiuden asiantuntija yhdistää toimintojaan vahvemmin Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa. Toimimme nyt nimellä Suomen Ensiapukoulutus. Olemme ylpeitä siitä, että voimme yhdessä tarjota laadukkaita palveluitamme jatkossa entistä kattavammin.

Sydäniskurit

Defibrillaattori, eli sydäniskuri on ainoa pelastava apu äkillisessä sydänpysähdyksessä. Suomen johtavana sydäniskureiden toimittajana, olemme toimittaneet jo yli 6500 defibrillaattoria Suomeen. Löydät valikoimastamme laadukkaat ratkaisut työpaikkojen ja julkisten tilojen varustamiseen. Koulutamme tarvittaessa paikan päällä ja opastamme sydäniskurin valinnassa ja sijoittamisessa. Saat meiltä sydäniskurit nopeaan toimitukseen omasta varastosta.

TUTUSTU TARJONTAAN

Ensiaputuotteet

Meiltä saat kaikki työpaikallasi tarvitsemasi ensiaputuotteet. Edustamme useita eri tuotemerkkejä ja omaa laadukasta tuotebrändiämme. Asiakkaitamme ensiaputuotteiden osalta ovat useat kaupungit, kunnat ja työpaikat. Toimimme valtakunnallisesti ja täydennämme asiakkaidemme ensiapupisteet sovittuun tasoon säännöllisesti.

TUTUSTU TARJONTAAN

Koulutukset

Olemme Suomen suurin ensiapukursseja järjestävä kumppani sekä merkittävä työsuojelu- ja turvallisuuskouluttaja. Järjestämme yrityskohtaisia kursseja sekä kaikille avoimia lähi- ja webinaarikoulutuksia. Valikoimasta löydät myös itsenäisesti suoritettavat ja joustavat verkkokurssit.

ENSIAPUKURSSIT | TYÖSUOJELUKURSSIT | PÄTEVYYSKOULUTUKSET | VERKKOKURSSIT | MUUT KURSSIT

Teemme työpaikastasi turvallisen — Tilaa kartoituskäynti

Tarjoamme Suomen johtavana ensiapuvalmiuden asiantuntijana ja sydäniskurien toimittajana kaikki tarvitsemasi ensiaputuotteet sekä laajan valikoiman turvallisuus- ja työsuojelukoulutuksia. Saat kauttamme ensiapuvalmiuden tarvikkeet, sydäniskurit, ylläpidon ja koulutukset luotettavasti koko maahan.

Keskustellaan tarpeista yhdessä ilmaisella kartoituskäynnillä. Jos tiedät mitä tarvitset, voit jättää meille tarjouspyynnön.

Kartoituskäynnin aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Palvelemme kaikkialla Suomessa

Toiminta-alue: Koko Suomi

Suomen Ensiapukoulutus Oy
Toinen linja 14
00530 Helsinki
Puh. 010 5251 260
kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
www.suomenensiapukoulutus.fi