Ensiapuvalmius – mitä ensiapuvälineitä työpaikalla tulisi olla?

Työturvallisuuslain mukaan työpaikkojen on ylläpidettävä ensiapuvalmiutta. Ensiapuvalmius koostuu ensiaputaitoisista ihmisistä sekä asianmukaisista ensiaputarvikkeista, jotka on mitoitettu työpaikan tapaturmavaaran sekä henkilöstön määrän mukaisesti. Ensiapukoulutettavien määrään hyvä ohjenuora on yksi ensiaputaitoinen henkilö kutakin alkavaa 25 henkilöä kohden tai 5 % koko työkohteen henkilöstövahvuudesta.

Tarjoamme Suomen johtavana ensiapuvalmiuden asiantuntijana ja sydäniskurien toimittajana kaikki tarvitsemasi ensiaputuotteet työpaikallesi. Tilaa ensiaputarvikkeet alta suoraan verkkokaupastamme, jätä tarjouspyyntö tai varaa ilmainen kartoituskäynti niin keskustellaan lisää sydäniskurin sijoittamisesta, työpaikkasi ensiaputarvikkeiden mitoituksesta sekä henkilöstön ensiapukoulutuksista.

Sydäniskurit

Defibrillaattori, eli sydäniskuri on ainoa pelastava apu äkillisessä sydänpysähdyksessä. Mikäli lähimmän defibrillaattorin hakemiseen kuluu aikaa yli viisi minuuttia, suosittelemme varustamaan työpaikan maallikkokäyttöön soveltuvalla sydäniskurilla sydänturvallisuuden varmistamiseksi. Löydät valikoimastamme laadukkaat ja turvalliset laitteet työpaikkojen, julkisten tilojen ja vaikka kesämökin varustamiseen. Olemme toimittaneet jo yli 6500 defibrillaattoria ympäri Suomen. Opastamme sydäniskurin valinnassa sekä sijoittamisessa ja koulutamme käytönopastusta tarvittaessa paikan päällä. Saat meiltä sydäniskurit nopeaan toimitukseen omalta varastoltamme.

Ensiaputuotteet

Meiltä saat kaikki työpaikallasi tarvitsemasi ensiaputuotteet. Edustamme useita eri tuotemerkkejä ja omaa laadukasta tuotebrändiämme. Asiakkaitamme ensiaputuotteiden osalta ovat useat kaupungit, kunnat ja työpaikat. Toimimme valtakunnallisesti ja täydennämme asiakkaidemme ensiapupisteet sovittuun tasoon säännöllisesti.

Koulutukset

Olemme Suomen suurin ensiapukursseja järjestävä kumppani sekä merkittävä työsuojelu- ja turvallisuuskouluttaja. Järjestämme yrityskohtaisia kursseja sekä kaikille avoimia lähi- ja webinaarikoulutuksia. Valikoimasta löydät myös itsenäisesti suoritettavat ja joustavat verkkokurssit.

ENSIAPUKURSSIT RYHMILLE | SPR ENSIAPUKOULUTUKSET | TYÖSUOJELUKURSSIT | PÄTEVYYSKOULUTUKSETVERKKOKURSSIT MUUT KURSSIT

Teemme työpaikastasi turvallisen — Tilaa kartoituskäynti

Tarjoamme Suomen johtavana ensiapuvalmiuden asiantuntijana ja sydäniskurien toimittajana kaikki tarvitsemasi ensiaputuotteet sekä laajan valikoiman turvallisuus- ja työsuojelukoulutuksia. Saat kauttamme ensiapuvalmiuden tarvikkeet, sydäniskurit, ylläpidon ja koulutukset luotettavasti koko maahan.

Keskustellaan tarpeista yhdessä ilmaisella kartoituskäynnillä. Jos tiedät mitä tarvitset, voit jättää meille tarjouspyynnön.

Kartoituskäynnin aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Aiemmin Safedo nimellä tunnettu Suomen johtava sydäniskureiden toimittaja ja ensiapuvalmiuden asiantuntija yhdisti toimintojaan maaliskuussa 2024 vahvemmin Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa. Safedo toimii nyt nimellä Suomen Ensiapukoulutus. Olemme ylpeitä siitä, että voimme yhdessä tarjota laadukkaita palveluitamme jatkossa entistä kattavammin. Lue lisää täältä.

Palvelemme kaikkialla Suomessa

Toiminta-alue: Koko Suomi

Suomen Ensiapukoulutus Oy
Toinen linja 14
00530 Helsinki
Puh. 010 5251 260
kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
www.suomenensiapukoulutus.fi