Asiantuntijamyyjä

Liiketoimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme myyntitiimiimme Asiantuntijamyyjää digitaalisten työturvallisuuspalveluiden sekä työsuojelu-, työturvallisuus- ja ensiapukoulutusten myyntiin. Tehtävänäsi on monipuolisten digitaalisten HSE-palveluiden ja työturvallisuuteen sekä ensiapuun liittyvien koulutusten myynti pääosin jo olemassa oleville yritysasiakkaillemme. Otat vastaan tarjous- sekä yhteydenottopyyntöjä, clousaat tarjouksia ja kontaktoit asiakasyritystemme työturvallisuudesta ja ensiavusta vastaavia henkilöitä puhelimitse ja sähköpostitse ja tarjoat heidän henkilöstönsä tarpeeseen sopivia koulutuksia ja muita työturvallisuuden palveluja. Saat työsi tueksi vahvan myyntitiimin, modernit myynnin työkalut ja hyvän perehdytyksen yrityksemme tuotteisiin ja palveluihin. Työtehtäviisi kuuluu myös asiakastapaamisia.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet tavoitteellinen, myyntihenkinen ja omaat positiivista ja rohkeaa asennetta. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva innostunut tekijä tai jo vahvaa kokemusta myyntityöstä omaava osaaja. Toimit yhteistyössä muiden asiantuntijamyyjiemme kanssa ja saat vahvan tuen myyntitaitojesi kehittämiseen.

Tehtävässä menestyäksesi, odotamme Sinulta:

  • Kokemusta B2B-myynnin tehtävistä (vähintään 1 vuosi)
  • Myyntihenkisyyttä ja tavoitteellisuutta
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • Matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella

Eduksi lasketaan

  • Kokemusta digitaalisten palvelujen/järjestelmien myynnistä
  • Kokemusta työturvallisuuteen, työsuojeluun tai ensiapuun liittyvistä tehtävistä (esim. kouluttajan tehtävät, koulutuskoordinaattorin/koulutuspäällikön tehtävät tai myynnin tehtävät)
  • Englannin kielen taito
  • B-ajokortti

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Toinen linja 14, 00530 Helsinki
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy: 31.10.2019 klo 16:00

Voit hakea tehtävään lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen tommi.roivainen@suomenensiapukoulutus.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja, Tommi Roivainen, puh. 0456507482. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Suomen Ensiapukoulutus Oy on Suomen johtava ensiavun ja työturvallisuuden koulutus- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,7 MEur ja koulutamme vuosittain yli 30 000 asiakastamme ympäri Suomen. Yrityksenä olemme kasvuhakuinen ja toimialamme uudistaja.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Kurssivaraamo (valtakunnallinen)
Puh. 010 5251 260
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Lataa kurssikalenteri: Kurssiesite

Suorita Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssina

Lue lisää