Ensiavun jatkokurssi EA 2

Ensiavun Jatkokurssi EA 2 syventää ja laajentaa niitä tietoja- ja taitoja, joita EA 1 peruskurssilla opittiin. Uusina asioina kurssilla tulee mm. vammapotilaan tutkiminen ja hoito, sekä taktiikat monipotilastilanteessa. Kurssi virallinen SPR:n koulutuspohjainen ensiapukurssi ja osallistuminen edellyttää voimassa olevan EA1-todistuksen. Kurssi koostuu pääasiassa harjoituksista.

Aika: 12.-13.2.2019 klo 8.00-16.00.
Kurssin kesto: 16 oppituntia.
Paikka: Kuntatalo, kokous- ja kongressikeskus, Toinen linja 14, Helsinki
Hinta: 160 euroa + alv 24 % / henkilö

Sitovan ilmoittautumisen kurssille voitte tehdä ilmoittautumislomakkeella (alla), puhelimitse tai sähköpostilla. Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu kurssille Ensiavun jatkokurssi EA 2, paikassa Helsinki, Kuntatalo, kokous- ja kongressikeskus - Toinen linja 14, Helsinki, 12.2.2019.

Ensiavun Jatkokurssilla EA 2 syvennetään jo opittuja tietoja ja taitoja. Ensiavun Jatkokurssille EA 2 voi osallistua, jos EA 1 kurssin todistus on voimassa. Koulutuksesta vastaavat koko ajan päätyökseen ensihoitotyötä tekevät, hoitotasolla työskentelevät sairaankuljettajat ja sairaanhoitajat. Ensiapukurssimme ovat virallisia SPR:n koulutuspohjaisia kursseja ja kouluttajamme ovat SPR:n hyväksymiä Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Ensiapukurssimme kuuluvat KELAN korvauspiiriin.

Kouluttajamme ovat kouluttaneet mm. yrityksiä eri toimialoilta, esim. teollisuus, sähkö, palvelu, toimisto, sekä erilaisia hoitolaitoksia ja niiden henkilökuntaa. Räätälöimme kurssien sisällön huomioiden työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit.

EA2-kurssin vakiosisältö:

• Hätäensiavun kertaus: Hätäilmoitus, tajuttomuus, elvytys, sokki
  • Ensiavun taktiikka
  • Sisäelinvammat
  • Vammamekanismi
  • Loukkaantuneen tutkiminen
  • Rintakehän, vatsan ja lantion vammat
  • Rankavammat (murtumat)
  • Pään- ja kasvojen vammat
  • Loukkaantuneen tarkkailu
  • Ensiapuasennot
  • Lämmön aiheuttamat sairastumiset
  • Hypotermia ja paikalliset paleltumat
  • Lapsen ja vauvan elvytys
  • Defibrillaattorin käyttökoulutus

Tarjoammekin nyt mahdollisuuden syvennetään jo opittuja tietoja ja taitoja. Auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Tarjoamamme koulutuspaketti on kestoltaan 16 oppituntia ja koulutus tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa.

Työnantajalla on työturvallisuuslain perusteella velvollisuus huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla. Kela korvaa työnantajalle/yrittäjälle sairausvakuutuslain perusteella ensiapuvalmiuden ylläpidosta aiheutuneet tarpeelliset ja kohtuulliset kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat mm. työnantajan palveluksessa oleville työntekijöille järjestetyn ensiapukoulutuksen kustannukset.

• Edellytyksenä, että organisaatiolla on työterveyshuolto järjestettynä
  • Todetut tarpeet on kirjattu toimintasuunnitelmaan
  • Ensiapukouluttajalla tulee olla ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus (ETK)
  • Korvaus on enimmillään 60 %, kuitenkin vuotuisen enimmäismäärän puitteissa ja KELAN tekemän päätöksen mukaan.
  • Työnantajat hakevat korvausta 6 kk:n kuluessa tilikauden päättymisestä
  • Yrittäjät hakevat korvauksen 6 kk:n kuluessa laskun maksusta

Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kouluttajilla on ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus, ETK. Ensiapukurssimme täyttävät kelan vaatimukset.

Lisää tietoa korvausten hakemiseen voit kysyä kelalta.

Ilmoittaudu kurssille:

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kurssin ajankohta johon haluat osallistua, kaupunki jossa kurssi järjestetään, osallistujien nimet, ilmoittajan yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostitse.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Kurssivaraamo (valtakunnallinen)
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä