Tieturva 1 -korttikoulutus

Tieturva 1 on tarkoitettu kaikille yleisellä tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella työskenteleville. Päivän kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 1 -kortin.

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Se on myös edellytys Tieturva 2 -jatkokurssille osallistumiselle.

Tieturvakorttikoulutuksen sisältö

• pätevyysvaatimukset tiellä tehtävässä työssä
  • tienpitäjän velvoitteet ja vastuut
  • tiellä työskentelyn ehdot
  • tiellä työskentelyn vaarat ja ongelmat
  • turvallisuuden varmistaminen liikenteen järjestelyillä
  • turvallisuus työkoneen kuljettamisessa
  • varautuminen onnettomuustilanteisiin
  • työturvallisuustehtävät rakentamisessa
  • tentti

Tieturva 1 -kortti on voimassa viisi vuotta.

Aika: 19.3.2018 klo 8:00-16:00
Paikka: Kutteritie 2, Vaasa ( Vaasan VPK )
Hinta: 98 euroa + Alv. / Osallistuja (hinta sisältää Tieturva 1 -kortin ja kahvit)

Kurssista on myös mahdollisuus saada yksi (1) kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Jos osallistuja haluaa merkinnän suoritetusta ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivästä TraFiin, veloitamme lisäksi rekisteröintimaksun 17 € / henkilö (alv 0%) + 9 € (alv 24%) toimistokuluja.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu kurssille Tieturva 1 -korttikoulutus, paikassa Vaasa, Kutteritie 2 - Kutteritie 2, Vaasa, 19.3.2018.

Keneltä vaaditaan Tieturva 1 -kortti?

• henkilöltä, joka osallistuu tiellä tehtävään tienpitoon liittyvään työhön
  • tie- ja päällystysmateriaaleja kuljettavan auton kuljettajalta
  • työkoneen kuljettajalta muussa kuin kertaluonteisessa työssä
  • muussa työssä yleisellä tiellä työskentelevältä
  • tieturva 2 -koulutukseen osallistuvalta.

Tieturvallisuuskortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein kahdeksan (8) tunnin tieturvakurssi.

Ilmoittaudu kurssille:

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kurssin ajankohta johon haluat osallistua, kaupunki jossa kurssi järjestetään, osallistujien nimet, ilmoittajan yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostitse.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Kurssivaraamo (valtakunnallinen)
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Lataa kurssikalenteri 2019: Koulutukset 2019

Markkinoiden paras ja edullisin defibrillaattori

Työpaikalle - kotiin - mökille

Verkkokauppaan