Asbestinpurkutyön päivityskoulutus

Aikataulut (Klikkaa päivämäärää):

Asbestipurkutyön päivityskoulutus ja tutkinto on laadukas koulutus, jonka koulutusosiossa opetetaan kokeneille purkajille uudet lakivaatimukset ja määräykset sekä nykyaikaiset työmenetelmät ja laitteet. Koulutus kestää kaksi (2) päivää.
Ensimmäinen päivä on teoriapäivä, joka sisältää asbestipurkutyön teoriaa ja lainsäädäntöä, nykyaikaiset työmenetelmät, tutustumista laitteisiin sekä työvaiheisiin liittyviä käytännön asioita.

Sisältö:

  • Lakimuutokset
  • Kartoituksen ja näytteenoton käytännöt
  • Nykyaikaiset asbestipurkuun liittyvät laitteet
  • Loggerin käyttö
  • Alipainesuhteen vaikutus huuhteluvaikutukseen, joka mahdollistaa puhtaan puhtaaksi mittauksen
  • Nykyaikaiset apuvälineet, työmenetelmät ja hyvät käytännöt
Toinen päivä on näyttötutkinto päivä. Koulutettavat antavat tutkintosuoritteen, joka toimitetaan tutkintotoimikunnan tarkastettavaksi. Tutkintosuoritteen läpäisseet saavat oikeuden tehdä asbestipurkutyötä ja saavat tutkintotoimikunnan myöntämän näyttötutkintotodistuksen. Tämän jälkeen toimitetaan rekisteröintipyyntö pätevien asbestipurkajien rekisteriin. Asbestipurkutyötä saavat tehdä vain siihen pätevät työntekijät. Yhtenä pätevyysvaatimuksena on asbestipurkutyökoulutuksen ja -tutkinnon suorittaminen.

Asbestipurkutyön päivityskoulutus ja tutkinto on laadukas koulutus, jonka koulutusosiossa opetetaan kokeneille purkajille uudet lakivaatimukset ja määräykset sekä nykyaikaiset työmenetelmät ja laitteet.

Ilmoittaudu kurssille:

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kurssin ajankohta johon haluat osallistua, kaupunki jossa kurssi järjestetään, osallistujien nimet, ilmoittajan yhteystiedot sekä laskutustiedot.

Vahvistus kurssille pääsystä lähetetään sähköpostitse.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko maksun. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa Suomen Ensiapukoulutus Oy:lle puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa kurssi tai ilmoittaudu

Kurssivaraamo (valtakunnallinen)
Puh. 010 5251 260
e-mail: kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
Kysy lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä: Uutiskirje
Lataa kurssikalenteri 2020: Kurssiesite 2020

Markkinoiden paras ja edullisin defibrillaattori

Työpaikalle - kotiin - mökille

Verkkokauppaan